A Hard Rock világszerte zenészeket, támogatókat és túlélőket egyesítő 16. PinktoberTM kampánya a magyarországi emlőrák elleni küzdelmet is segíti. A budapesti Hard Rock Cafe a 2015. október 30-án megrendezésre kerülő Pinktober jótékonysági rendezvény, valamint a Hard Rock Cafe üzletében megvásárolható „Never give up” karkötők bevételeivel a Rákbetegek Országos Szervezetét támogatja.

  

A Hard Rock világszerte zenészeket, támogatókat és túlélőket egyesítő 16. PinktoberTM kampánya a magyarországi emlőrák elleni küzdelmet is segíti. A budapesti Hard Rock Cafe a 2015. október 30-án megrendezésre kerülő Pinktober jótékonysági rendezvény, valamint a Hard Rock Cafe üzletében megvásárolható „Never give up” karkötők bevételeivel a Rákbetegek Országos Szervezetét támogatja.
Rákbetegek Országos Szervezete 2015-ben először szervezte meg az Emlőrák Betegklubok Országos Találkozóját, amely májusban az egész országot megmozgatta. A rendezvény célja, hogy az emlőrákkal küzdő betegeknek reményt adjon és támaszt nyújtson. Az idei rendezvényen bebizonyosodott, hogy az összefogás, az egymás támogatása és a közös programok, információ, - és tapasztalatcsere, túlélőkkel való találkozások, a betegséggel való együttélési, és túlélési praktikák megosztása milyen jelentőséggel bírnak a gyógyulás folyamatában. Nem csupán a lelki és fizikai teher elviselését enyhítheti, de a betegség leküzdésében is komoly szerepet játszik a sorstársakkal való találkozás, és a remény felkeltése egy ilyen jellegű pozitív élmények segítségével. Az esemény mind szélesebb körű megvalósítására a Rákbetegek Országos Szervezete a budapesti Hard Rock Cafe-val működik együtt.
 
A budapesti Hard Rock Cafe-ban 2015. október 30-án megrendezésre kerülő Pinktober jótékonysági est jegybevételeinek 50%-a a II. Emlőrák Betegklubok Országos Találkozója megszervezéséhez járul hozzá. A rendezvény felhívja a társadalom figyelmét az emlőrák betegség jelentőségére és a szűrővizsgálatok fontosságára. Pozitív megmutatkozáson és bemutatkozáson keresztül az érintettek reményt, az összetartozás erejét és gyakorlati útmutatást kapnak a kezelésükkel kapcsolatban, amelyhez hasznos kiadványokat is a rendelkezésükre  bocsájt a szervező.
 
A rendezvényen fellép az Amerikai Nagykövetség kollégáiból és itt élő külföldiekből álló zenekar, a BabelRock, akik klasszikus rock és funky slágerekkel szórakoztatják a közönséget. A jegyár tartalmaz továbbá egy Hard Rock specialitásokból összeállított, három fogásos menüt is.
 
A Hard Rock Cafe vendégei, rajongói, vásárlói, partnerei és barátai segítségével egész hónapon át tartó gyűjtést is szervez: a Vörösmarty téri Rock Shop-ban kapható, limitált kiadású „Never give up” karkötők bevételei is a Szervezethez kerülnek.
 
 
 

PINKTOBER jótékonysági est

Időpont: 2015. október 30. péntek 20:00
Helyszín: Hard Rock Cafe Budapest (1051 Budapest, Deák Ferenc u. 3-5.)
Fellép: BABELROCK
Jegyek a helyszínen, elővételben kaphatók 10.000 Ft-os áron, amelynek 50%-val a Rákbetegek Országos Szervezetét támogatják; a jegyár tartalmaz továbbá egy Hard Rock specialitásokból összeállított 3 fogásos menüt és egy üdvözlő italt is.
További információ és asztalfoglalás:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
 
A Hard Rock International      
A 64 országban 203 egységével – köztük 156 kávézóval, 22 hotellel és 11 kaszinóval – jelenlévő Hard Rock International (HRI) az egyik legismertebb nemzetközi vállalat. Ami egy Eric Clapton-gitárral kezdődött, az mára a világ egyik legnagyobb zenei emléktárgy-gyűjteményévé nőtte ki magát, amely behálózza az egész világot. A Hard Rock ezenkívül gyűjthető ruhadarabjairól és zenével kapcsolatos kollekcióiról, a Hard Rock Live névre hallgató koncerthelyszíneiről, valamint díjnyertes weboldaláról is híres. A HRI az összes Hard Rock brand nemzetközi védjegyének tulajdonosa. A vállalatnak olyan ikonikus nagyvárosokban vannak kávézói mint London, New York, San Francisco, Sydney és Dubai. A HRI tulajdonában vannak ezenkívül általa működtetett és/vagy licenszelt hotelek/kaszinók is világszerte. Az úticélok között a vállalat két legsikeresebb – tampai és hollywoodi – kaszinója és hotelje mellett, amelyeket a HRI anyavállalata, a The Seminole Tribe of Florida üzemeltet, olyan izgalmas helyek szerepelnek mint Bali, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Makaó és San Diego. A tervek szerint a közeljövőben San Juanban, Lagos-ban és Busanban nyílik majd Hard Rock Cafe. A Hard Rock Hotel-projekt jövőbeli helyszínei között Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Tenerife, Abu Dhabi, Shenzhen és Haikou szerepelnek. További információért látogasson el a www.hardrock.com weboldalra.