...Mint arról tegnap már hírt adtunk, tragikusan fiatalon elhunyt Páll Mónika. A mindössze 28 éves színésznő hosszú ideje betegeskedett. 2010-ben diagnosztizáltak nála agydaganatot. A lány sokféle terápiát megpróbált, megműttette magát, ám mindhiába. Szombaton hosszú és kemény küzdelem után adta fel a teste a harcot a gyilkos kór ellen.

 Mint arról tegnap már hírt adtunk, tragikusan fiatalon elhunyt Páll Mónika. 

A mindössze 28 éves színésznő hosszú ideje betegeskedett. 2010-ben diagnosztizáltak nála agydaganatot. A lány sokféle terápiát megpróbált, megműttette magát, ám mindhiába. Szombaton hosszú és kemény küzdelem után adta fel a teste a harcot a gyilkos kór ellen. 

Ahogy a kollégája, Kocsis Dénes, aki a Grease-ben Mónika szerelmét alakította, a Borsnak elárulta:


„Végtelenül pozitív, sugárzóan kedves lány volt, aki nem ezt érdemelte a sorstól. Külső jegyei ugyan voltak a betegségének, de lelkileg soha nem tört meg. Nem jogos, hogy ez történt vele...”

A színésznő lenyűgöző lelkierejét jól mutatja: noha a halála előestéjén már tudta, hogy hamarosan meg fog halni, azért előtte pár órával még fontosnak tartotta, hogy a kedves ismerősei által üzenjen a nyilvánosságnak:

„Küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek, ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Én is mindig így gondoltam, én is mindig e szerint cselekedtem. Elbúcsúzom.”


Fotó: Facebook/Nagy Péter István